Till dig som kund

Behöver ni rekrytera mer personal? Då har ni kommit helt rätt!
Vi på Talangjägarna brinner för att bemanna och rekrytera rätt personal till rätt arbetsplats – såväl nyutexaminerade juniorer som fullfjädrade specialister. Det vi brinner lite extra för är rekrytering och bemanning inom våra fokusområden: ingenjörstjänster, samt tjänster inom administration, ekonomi, HR, kundtjänst och projektledning.

Vi vet att det kan vara svårt att hitta rätt kandidat – på samma sätt som det kan vara svårt för kandidaterna att hitta rätt! Därför är det inte bara smidigt att anlita oss på Talangjägarna för att sköta din personalrekrytering – det är smart också. Vi är nämligen specialister på det vi gör:

 • Proaktivitet

  Vi är noga med att ha tillgång till ett uppdaterat och stort nätverk, och arbetar proaktivt med att söka upp och kontakta lämpliga kandidater. Vi har sett att detta arbetssätt främjar ett effektivt resultat vilket även innebär snabbare leveranser till dig som kund.
 • Vi arbetar agilt

  vilket innebär att vi under hela processen för en öppen och kontinuerlig dialog med både kund och kandidat vad gäller vilka krav som ställs från kunden samt vilka mål och önskemål om utveckling som finns – hos både kandidat och kund. Tack vare detta arbetssätt – med dagliga interna standupmöten med avstämning – kan vi på ett smidigt sätt ta hänsyn till förändringar under processens gång.
 • Vi arbetar långsiktigt!

  Vårt mål är alltid att skapa en hållbar och långsiktig anställning. Därför jobbar vi stenhårt för att söka upp de mest talangfulla kandidaterna, och i den processen fokuserar vi på kompetensbaserad rekrytering. Det innebär att vi inte enbart tar hänsyn till kandidaternas tidigare erfarenheter, utan stor tonvikt läggs vid deras individuella önskemål och vilken riktning de vill ta som nästa steg i sin karriär.
 • Vi utvecklas

  På Talangjägarna lägger vi stor tonvikt vid internutveckling. Vi vill leverera, och vi vill leverera (kostnads)effektivt och med toppkvalitet - rekrytera rätt personal med andra ord! Därför är vi mycket noga med att säkerställa att vi har:
  • rätt rekryterare med
  • rätt kompetenser och
  • rätt engagemang.

Vi vill att det ska bli - rätt helt enkelt! Ett bevis på vårt envisa arbete är att vi har vuxit organiskt och stabilt ända sedan starten 2009, och även vunnit första pris på Gasellgalan som det snabbast växande företaget i hela Stockholms län. Tillväxten har sedan dess legat på samma nivå, och vi har fortsatt att kunna titulera oss Gasellföretag varje år. Detta har lett till att vi 2019 kan titulera oss Mästargasell.

Vi har kunskapen, erfarenheten och vet var talangerna finns – välkommen till oss på Talangjägarna!