Om Talangjägarna

Talangjägarna är en av de främsta aktörerna inom rekrytering och bemanning. Vi arbetar inom två fokusområden, det ena är brett inom ingenjörstjänster. Det andra fokusområdet är att bemanna och rekrytera inom administration, ekonomi, HR samt kundtjänst. Vi arbetar med allt från juniorer och nyutexaminerade till specialister.

Vår grund vilar på att ständigt utveckla den mest effektiva organisationen för att leverera de tjänster vi utför till våra kunder. Detta medför låga overheadkostnader och stort leveransfokus. Vi lägger helt enkelt våra resurser på att lösa dina behov. Vi lägger stor vikt att säkerställa att vi har rätt rekryterare med rätt kompetenser och rätt engagemang. Detta ger dig som kund de bästa kandidaterna på det snabbaste och mest kostnadseffektiva sättet!

Som ett kvitto på vår höga kundnöjdhet och långsiktighet kan nämnas att vi varje år sedan starten 2009 vuxit organiskt och med lönsamhet. Detta hade varit omöjligt utan alla kunder som återkommer och köper allt mer. De som inlett samarbeten med oss har i stort sett uteslutande blivit kvar. 2014 vann Talangjägarna förstapris på Gasellgalan som det snabbast växande företaget i hela Stockholms län. Tillväxten har sedan dess legat på en nivå att vi fortsatt vara Gasellföretag varje år.

Vårt mål är att vara en långsiktig partner till våra kunder och anställda! Vi har kunskapen, erfarenheten och vet var talangerna finns. Låt oss hjälpa er till en ljusare framtid!

VÅRA LEDORD OCH VÅRT ARBETSSÄTT GENOMSYRAS AV

Långsiktighet, proaktivitet, uppriktighet och hög kunskapsnivå

När det gäller att hitta kandidater, och som vårt namn antyder, så jobbar vi proaktivt vilket betyder att vi aktivt söker upp kandidater. Vårt stora nätverk av uppdaterade profiler och kontinuerliga kontakt med dessa säkerställer kvaliteten på kandidaterna och möjliggör en snabb leverans. Vår expertis inom området garanterar att vi kan hjälpa våra kunder på bästa sätt. Kärnan i vårt arbete ligger i att så effektivt som möjligt hitta de mest talangfulla kandidaterna.

Vi för alltid en öppen och uppriktig dialog med våra kunder och kandidater. Med våra kandidater tar vi främst hänsyn till deras önskemål om utveckling och vilken riktning de vill ta som nästa steg i deras karriär. Vi tittar inte enbart på kandidaternas tidigare erfarenheter. Det gör att vi levererar kompetenta och hungriga kandidater. Detta skapar i sin tur trygghet för våra kunder med nya medarbetare som kan utvecklas och stanna över tid.