Till dig som kandidat

Letar du efter den där 100% rätta tjänsten för att ta dig vidare i yrkeslivet, eller bara ett jobb som passar din tillfälliga situation? Då har du kommit helt rätt!
Vi på Talangjägarna är specialiserade inom bemanning och rekrytering, och vi är verksamma i hela Sverige. Våra fokusområden är ingenjörstjänster, samt tjänster inom administration, ekonomi, HR, kundtjänst och projektledning. Vi brinner för att hjälpa dig vidare i din karriär – oavsett om du är nyutexaminerad eller har flera års arbetslivserfarenhet!

Att jobba på bemanningsföretag med kompetensbaserad rekrytering

Vad innebär kompetensbaserad rekrytering? För oss innebär det att när vi träffar dig vill vi göra vårt yttersta för att lära känna dig som yrkesperson, förstå vilka mål just du har och åt vilket håll i karriären som du strävar. Ju bättre vi lär känna dig, desto lättare är det för oss att matcha just dina kompetenser med rätt arbetsplats och efterfrågan!

Här anser vi det vara extra viktigt att arbeta agilt, och kunna anpassa sig efter rådande eller skiftande situationer på arbetsmarknaden eller på den specifika arbetsplatsen. Därför upplever vi det som mest effektivt att inte enbart ta hänsyn till det du gjort och arbetat med tidigare, utan först och främst fokusera på dina kompetenser – vilka är dina främsta sådana och vilket håll vill du styra dem åt?

Det här innebär ett bemanningsjobb genom oss på Talangjägarna

När du blir rekryterad till en tjänst genom oss på Talangjägarna får du inte bara en ny spännande arbetsplats och chans att utvecklas, du får också bland annat:

  • Tillgång till vår kunskap och stora kontaktnät inom din bransch och många fler.
  • Tryggheten i att alltid kunna kontakta oss om du har frågor eller behöver stöd i något rörande din arbetsplats. VI finns för dig!
  • Goda chanser att få anställning direkt hos kund – detta är alltid ett av våra främsta mål när vi rekryterar och bemannar. Här kan du läsa mer om hela vår rekryteringsprocess.

Vi är ett drivet och engagerat bemanningsföretag med ögon för ditt och kundens bästa - Här hittar du alla våra lediga jobb!