Rekrytering

Vi på Talangjägarna brinner för att matcha rätt. Rätt kompetens på rätt plats - och vid rätt tidpunkt genererar en fantastisk utveckling – både organisatoriskt och för de enskilda medarbetarna!
Vår rekrytering sker i Stockholm och Mälardalen, men även i hela resten av Sverige – och alltid med stor omsorg. Genom vår rekryteringsprocess blir du anställd direkt hos våra kunder, men självklart kan du fortfarande räkna med att ha vårt stöd i ryggen. Vi finns tillgängliga och hjälper dig med både
råd, tips och pepp om detta skulle behövas!

Kompetensbaserad rekrytering

Vi är övertygade om att en bra karriär och företagsutveckling går hand i hand med ett välgrundat förarbete. När det gäller just rekrytering jobbar vi främst med specialister och kandidater med längre yrkeserfarenhet. För att skapa så bra förutsättningar som möjligt kan vi även ta fram specialanpassade strukturerade introduktionsprogram (både vid rekrytering och bemanning) vars uppgifter är att hjälpa medarbetaren att snabbt bli högpresterande och företaget att snabbt nå resultat.
Här kan du läsa mer om våra Talangprogram! 

Från rekrytering till jobb – hur går det till?

Det är både enkelt och smidigt att hitta din drömtjänst genom vår rekryteringsprocess. Dels arbetar vi proaktivt och söker i de flesta fall upp dig, men du är förstås varmt välkommen att själv ta kontakt med oss.  Efter en intervju hos oss är nästa steg för dig att få träffa vår kund, antingen en eller ett par gånger. Vi finns alltid tillgängliga för avstämning. Här kan du läsa mer om hur vår rekryteringsprocess går till! 

Varmt välkommen till oss på Talangjägarna!