Bemanning eller rekrytering?

Är ert företag ute efter att fylla ett tillfälligt behov eller behöver ni resurser på lång sikt? Talangjägarna erbjuder både bemanning och rekrytering av ingenjörer såväl som ekonomer, administratörer, HR, support och kundtjänstpersonal.

För oss är skillnaden mellan bemanning och rekrytering var anställningen är. Vår process ser identisk ut, det viktigaste för oss är att hitta rätt kandidater till dig som kund. När det gäller rekrytering jobbar vi främst med specialister och kandidater som har längre arbetslivserfarenhet. Inom bemanning jobbar vi framförallt med juniora och nyexaminerade kandidater.

Låt oss hjälpa er att hitta rätt kandidat till rätt tjänst. Genom att ta hjälp av oss så effektiviserar ni hela ert arbetsflöde då det är en tidskrävande process att hitta rätt person. Tillsammans med er kartlägger vi behovet av kompetens och egenskaper. Med hög grad av proaktivitet, stor kunskap om var och hur man hittar kandidater på det mest effektiva sättet samt en kontinuerlig dialog mellan Talangjägarna och kund så kan vi snabbt leverera rätt person utifrån ert behov.

Talangjägarna levererar ofta personal genom så kallat ”hyr först anställ sen koncept”. Det innebär att du som kund först hyr en kandidat av oss under en viss period och därefter har möjlighet att överta anställningen. Fördelen är att ni får ”prova på” kandidaten innan beslut om anställning tas. 

Vi erbjuder bemanning om ni behöver extrapersonal vid exempelvis arbetstoppar, sjukdom, tillfälliga projekt, föräldraledighet, semester, events och vikariat. Vi presenterar kandidater utifrån era specifika behov. Vi hyr ut konsulter som kan arbeta allt från några timmar per vecka, schemalagd deltid eller heltid. Ni kan känna er trygga med att lämna ansvaret till oss som arbetsgivare när det gäller anställning och administration. Detta innefattar bl.a. sjukdoms- och försäkringskostnader samt schemaläggning. Ni får tillgång till kompetent personal och betalar endast för de timmar som personen är på plats på ert företag.