Lediga jobb – rekrytering och bemanning

Är du redo för att ta nästa steg i karriären? Då har du kommit helt rätt!
Talangjägarna är bemannings- och rekryteringsföretaget som genom vår gedigna rekryteringsprocess bidrar till att leverera kompetenta, effektiva och utvecklingsvilliga talanger.

Det innebär att vi ser till att rätt kompetens matchas med rätt arbetsplats – både för dig som är nyutexaminerad junior och för dig som har många års erfarenhet på cv-et. Stegen finns där, nu ser vi till att klättra!
Vi bemannar och rekryterar även personal inom ekonomi, HR, administration och kundtjänst.

Kompetensbaserad rekrytering

Vi på Talangjägarna är måna om att ta reda på vad du vill, vilket område som är ditt och vart du vill nå. Därför arbetar vi alltid med en gedigen rekryteringsprocess ända från första intervjun, och lägger stor tonvikt vid att lära känna dig och lyssna in vad du vill och vilka mål du strävar mot. Ju bättre bild vi får, desto större chans har vi att kunna matcha din kompetens med rätt arbetsplats och mål motsvarande dina. Här hittar du lediga jobb inom både rekrytering och bemanning! Här kan du läsa mer om vår bemanning och här om vår rekryteringsprocess. 

Vi bemannar och rekryterar både juniora och kvalificerade ingenjörer, men även personal inom: 

  • Ekonomi
  • HR
  • Administration
  • Kundtjänst

Vi är övertygade om att en bra karriär och företagsutveckling går hand i hand med ett välgrundat förarbete. För att skapa så bra förutsättningar som möjligt för detta tar vi fram specialanpassade strukturerade introduktionsprogram vars uppgifter är att hjälpa medarbetaren att snabbt bli högpresterande och företaget att snabbt nå resultat. Här kan du läsa mer om våra Talangprogram! 

Välkommen att hitta din drömtjänst genom oss på Talangjägarna - grunden för ett långt och bra samarbete börjar här!