Våra exempelkunder
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.


Vi är specialister inom IT och ekonomi. Vi hyr ut studenter och juniorer med upp till ett par års erfarenhet. Specialister och chefer arbetar vi enbart med rekryteringsupplägg för att kunna attrahera de bästa resurserna.

BEMANNING

Genom att samarbeta med Talangjägarna så effektiviserar du hela ditt arbetsflöde eftersom du inte behöver lägga dyrbar tid på att hitta rätt personal. Vi hjälper dig att hitta kompetent, lättlärd och driven personal vid arbetstoppar, sjukdomar, tillfälliga projekt, föräldraledigheter, semestrar, events eller vikariat. Du kan hyra konsulter som arbetar några timmar per vecka, deltid eller heltid. Genom att hyra personal lämnar du över arbetsgivaransvaret på Talangjägarna. Vi står för all administration, sjukdoms- och försäkringskostnader samt schemaläggning. Du betalar enbart för de timmar som du faktiskt behöver och använder.

REKRYTERING

Om du har ett mer långsiktigt behov hjälper vi dig att rekrytera vilket ofta är en tidskrävande process. Vi tar hand om all administration såsom att hålla kontakt med och uppdatera kandidater, vi hittar rätt kandidat – det enda du behöver göra är att träffa de kandidater som vi presenterar för dig samt att besluta vem ditt företag vill anställa. Vi vill att du ska fokusera på din verksamhet och låta oss lösa situationen kring ditt personalbehov!

Sitemap | © 2017 Talangjägarna

Talangjägarna är gasellvinnare i Stockholms län 2014.

Stort tack till alla kunder och medarbetare för att ni gjort detta möjligt

Klicka på DI-loggan för att läsa artikeln om oss