Våra exempelkunder
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.


Beroende på aktuell tjänst så ses vi antingen på vårt fasta kontor eller där du finns, exempelvis på campus, en konferens eller liknande. Hela tanken med vårt koncept är att det ska vara enkelt och smidigt att träffa oss på en intervju.

BEMANNING

Som konsult är du anställd hos Talangjägarna men arbetar ute hos någon av våra kunder. Vi hjälper dig att hitta utmanande extrajobb under din studietid, ditt första jobb efter att du tagit din examen men även konsultuppdrag då du kommit längre i din karriär.

Konsultuppdrag under din studietid
Vi på Talangjägarna vet betydelsen av att ha ett extrajobb under sin studietid, detta är viktigt dels för att fylla ut plånboken men också för att skaffa sig rätt kontakter och meriter inför det kommande yrkeslivet. Talangjägarna erbjuder jobb inom en mängd olika branscher på såväl mindre företag som stora koncerner. Vi lyssnar på dina önskemål och arbetar kontinuerligt för att hjälpa dig att ta nästa steg i karriären.

Konsultuppdrag då du studerat klart, har studieuppehåll eller kommit en bit i din karriär
Talangjägarna hjälper dig som är nyutexaminerad eller har ett studieuppehåll att hitta ett motiverande och utvecklande heltidsjobb. Detta innebär att du under en bestämd period är konsult hos någon av våra kunder, många av dessa uppdrag mynnar ut i en rekrytering där du blir anställd hos kunden. Vi hjälper även dig som jobbat ett antal år att hitta olika typer av konsultuppdrag, dessa uppdrag är oftast över en längre tidsperiod under ett specifikt projekt.

REKRYTERING

Till skillnad mot våra konsultuppdrag så innebär rekrytering att du direkt blir anställd hos kunden. Vår rekryteringsprocess är i stort densamma som vid våra bemanningsuppdrag. Det är kunden som utifrån dennes situation och möjlighet bestämmer om de vill anställa en kandidat direkt eller hyra en konsult från Talangjägarna.

Sitemap | © 2017 Talangjägarna

Talangjägarna är gasellvinnare i Stockholms län 2014.

Stort tack till alla kunder och medarbetare för att ni gjort detta möjligt

Klicka på DI-loggan för att läsa artikeln om oss